sâmbătă, 13 octombrie 2012

15 Idei Pentru Cadouri De Craciun, Pentru Femei, Barbati, Copii



15 Idei Pentru Cadouri De Craciun

Cu toata zarva nebuna, bucuria si pregatirile ce prevad sosirea Craciunului, un lucru la care cu totii ne gandim si il avem in vedere sunt ... Cadourile pentru cei dragi: copii, sot/sotie, prieteni, parinti.

De aceea, in calitate de expert in vanzari si marketing, m-am gandit sa va vin in ajutor cu cateva idei de cadouri de Craciun. Si de la bun inceput vreau sa va recomand, ca in momentul in care porniti in cautarea unui cadou pentru un El sau o Ea, indiferent de ocazia pentru care este oferit, dar mai ales pentru sarbatorile de Craciun -  care au o incarcatura emotionala puternica si aparte, puneti-va urmatoarea intrebare:

Care ar fi Cadoul ideal pe care mi-as dori sa il primesc de Craciun, daca as fi El sau Ea? 
De la copii aflam mai usor, dar cu adultii sta problema mai altfel! 

Cu siguranta ca nu doar o data ti-ai pus TU intrebarea: Cu ce si de unde sa incep?

Toata lumea merge la mall, dar mie nu imi place aglomeratia si zarva de acolo. Iar in perioada Sarbatorilor de Iarna, aglomeratia este si mai mare. De aceea, va ofer mai jos cateva sugestii pentru a a va ajuta sa cumparati Cadoul IDEAL pentru femeile, barbatii, copiii si prietenii din jurul vostru.


 Idei De Cadouri De Craciun Pentru FEMEI

1. BIJUTERII

Ati putea crede ca o bijuterie este o idee comuna, dar trebuie avut in vedere faptul ca cele mai dorite lucruri de catre femei sunt fara nici un dubiu, ati ghicit ... bijuteriile!
Si nu ar fi pacat ca la o sarbatoare cum este Craciunul, a carui semnificatie speciala sunt Cadourile, sa le inselam asteptarile???
Aceasta nu inseamna ca trebuie sa cautati o piesa foarte scumpa, pentru a va arata dragostea, nuuu! Gestul, si faptul ca acest Cadou este aliniat cu o dorinta permanenta si mai ale este oferit din inima, are darul de a creste mult mai mult valoarea unei bijuterii.
In afara sentimentelor sincere, exista o mare varietate de piese de unde poti alege un cadou ideal: inele, bratari, coliere, pandative, obiecte pentru piercing etc.
De asemeni, nu trebuie sa-ti faci griji pentru ca nu iti poti permite mai mult, caci nu exista probleme in a obtine o bijuterie eleganta batuta cu diamante la preturi de pana in 1.000 Ron.



2. PRODUSE DE COSMETICA

 Daca credeti totusi ca o bijuterie este un cadou "prea comun", ati putea lua in considerare cumpararea unei casete cosmetice sau a unui parfum deosebit. Nu este nici un mare secret ca femeilor le place sa se fardeze si sa se machieze, indiferent daca au 3 ani sau 8o de ani. Prin urmare, daca stiti ca ii place un ruj sau un fard sau isi doreste un parfum mai deosebit, dar nu se-ndura (ca-i prea scump!), nu ezitati si faceti-i o surpriza printr-un Cadou de Craciun. 
Puteti profita de reducerile si promotiile de Sarbatori si cumparati fie casete cu cosmetice sau un mix de piese diverse pentru a forma un set complet! De fapt, cred ca aceasta modalitate ar putea fi cea mai putin costisitoare.


3. ALBUMUL DE AMINTIRI

Pentru cineva care nu are un buget prea mare care sa-i permita cadouri mai costisitoare pentru cei dragi, un album pentru fotografii sau chiar o rama foto in care sa inserezi o fotografie, este o solutie ideala. 
Ca o marturisire, dintre cele 5 idei de Cadouri pentru femei pe care vi le recomand, aceasta este pe lista mea de preferinte, deoarece imi place sa vad chipul persoanelor dragi atat pe birou la servici, cat si in casa in fiecare camera sau pe hol!
De altfel, este si o metoda minunata de a clasifica anumite amintiri minunate!
Oferta este extrem de variata, iar achizitionarea unui set de rame foto, sau a unui album de la un magazin on-line este facila si deloc costisitoare. 
Dupa ce ati decis cu privire la magazin si la ramele sau albummul preferat, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa obtineti cateva fotografii cu momente frumoase impreuna, de exemplu, ceremonia de celebrare a casatoriei, celebrarea unei zile de nastere sau alte evenimente placute. Modalitati de a obtine aceste fotografii sunt nenumarate, iar azi este mai usor ca niciodata sa afli date sau imagini cu cineva. Dar va las pe voi sa va ganditi la modalitatea cea mai "eleganta". Eu va dau doar o idee: Facebook!


4. ACCESORII

Se observa din ce in ce o schimbare de directie in studierea comportamentului consumatorilor, si anume renuntarea la kitch-uri si chinezarii in favoarea lucrurilor facute de mana si creativitatea omului - hand made.
Accesorii cum ar fi un ceas incrustat in lemn sau o poseta stil traista, o bluza traditionala tesuta si brodata manual  confera purtatorului distinctie, particularitate si un usor non-conformism.
Un ceas, de exemplu. mai deosebit, nu serveste doar scopului de a arata timpul, ci mai ales va da o nota de eleganta care va completa toaleta unei doamne. Nu constituie un secret faptul ca doamnele vor gasi diferite ocazii sa asorteze un ceas, o poseta sau un hand-made.
Aceasta demonstreaza rolul important pe care il avem noi in alegerea unui ceas sau unui alt accesoriu frumos si elegant, pentru a-l transforma intr-un Cadou de Craciun apreciat!


5. O SEDINTA LA BEAUTY SALOON SAU MASAJ

Oferirea, drept Cadou de Craciun o sedinta de beauty, este un mod ideal de a-ti arata dragostea si importanta pe care o acorzi acestui moment special. Acest Cadou implica faptul ca va doriti alaturi o doamna speciala careia ii acordatati toata increderea, dragostea si relaxarea.
Totusi, e bine sa aveti in vedere faptul ca un astfel de Cadou este mai costisitor, iar inainte de a face achizitia, e bine sa va informati putin si sa aveti un buget prestabilit.


Idei De Cadouri Pentru BARBATI

1. IMBRACAMINTE

Se stie ca barbatii sunt mai practici (insa nu mai putin pretentiosi), astfel ca, probabil, nu vor pune mare accent pe caracterul "mai special" al Cadoului de Craciun,  dar vor aprecia un Cadou practic.
Magazinele on-line ofera o varietate de articole de imbracaminte pornind de la cravate, pantaloni, imbracaminte de iarna, blanuri, geci si paltoane, blugi, costume, pulovere etc. In functie de bugetul fiecaruia, putem obtine un cadou potrivit atat la preturi mici, dar si articole de firma la preturi destul de convenabile (ce nu includ chiria spatiului din mall, plata utilitatilor, marketingului sau a angajatilor!)

Inainte de a lua decizia de a cumpara un articol de imbracaminte pentru o persoana speciala din viata ta: sot, iubit, frate, parinte sau cel mai bun prieten, asigurati-va ca acea persoana are nevoie de acel articol de imbracaminte, ce culori preferate are sau ce modele si stil de moda apreciaza.

2. ACCESORII PENTRU HOBBY-URI

Military Shop - Campanie 10%
O surpriza placuta si o idee de Cadou de Craciun pentru cel drag ar fi, de exemplu, un gadget vis-a-vis de hobbyul pe care acesta il are: citit - carti, audiobook-uri, sport - o pereche de pantofi de sport sau un echipament, pescuit/vanatoare - un abonament... si exemplele pot continua. 
Este recomandat, mai intai sa va asigurati ca persoana in cauza si-ar dori sau ar avea nevoie de acel lucru sau obiect. Daca nu sunteti sigur ce tip de gadgeturi s-ar potrivi hobby-ului respectiv, poti face o cautare pe Google sau sa intri in discutii pe forumuri de profil.

 3. GADGETURI PENTRU CALCULATOR

Este persoana careia doresti sa-i faci un Cadou Special de Craciun un impatimit de calculatoare? Daca DA, puteti obtine numeroase idei de Cadouri de Craciun, de la un magazin on-line de produse electronice cum este E-mag sau, de ce nu, chiar de la un magazin off-line. 
Sau puteti cauta un prieten sau o persoana specializata in software sau hardware careia sa-i cereti sfatul legat de aparitiile in domeniu.
Pentru copii sau tineri, puteti lua in considerare o consola sau un joc, oricum, tot in sarcina dumneavoastra intra identificarea a ceea ce-si doreste persoana careia i se adreseaza Cadoul.

 

4. CEASURI

Ceasurile sunt cadouri ideale, indiferent daca se adreseaza unui barbat sau unei femei, deoarece completeaza mereu o tinuta eleganta.
Atunci cand este utilizat in mod corespunzator, ceasul poate aduce eleganta si stil utilizatorului. Un lucru care trebuie avut in vedere este sa va asigurati ca este ... UNIC si, ca persoana respectiva, nu il are, deja!




Idei De Cadouri Pentru Copii

Desi, si noi adultii ne bucuram si asteptam sosirea Craciunului si a Sarbatorilor de Iarna cu bucurie si veselie, cand vine vorba de cei mici... nu exista termen de comparatie. Este de observat si de admirat grija cu care isi pregatesc scrisorica catre Mos Craciun, acorda atentie mai multa comportamentului cand vine vorba de a fi ascultatori si ordonati, dar mai ales....asteapta Cadourile de Craciun ca pe o rasplata suprema! Desi, si in timpul anului primesc numeroase alte cadouri.
KidsPlaza.ro

1. JOCURI SI JUCARII

Faptul ca cei mici cred in Mos Craciun condce cu usurinta la aflarea raspunsului la intrebarea:Ce Cadou de Craciun sa ii iau copilului meu?
Dorintele celor mici pot fi indeplinite, mai ales ca exista o multitudine de cadouri de Craciun care pot sa aduca bucuria pe fetele copiilor. In cazul in care copilul dumneavoastra nu-si doreste un cadou anume, este recomandat sa va indreptati atentia catre cadouri educative si utile.
Se stie ca baietii de exemplu, sunt mai curiosi din fire si vor sa invete mereu ceva nou. De aceea, una dintre ideile de Cadou de Craciun ar putea fi cumpararea unui glob pamantesc antistres. Pe langa relaxare, acesta ofera celor mici si posibilitatea de a descoperi lumea. Tot pentru baieti puteti alege jocuri educationale, jocuri de sortare cu forme si culori, jucarii cu sunete sau interactive. Mai mult ca sigur, copilul dumneavoastra se va bucura sa descopere cum se construieste o masina, un robot, o casa sau un trenulet.Dar nici mingile nu trebuiesc uitate din lista sau vehiculele electrice sau cu pedale!
De asemenea, puteti alege, atat pentru baieti, cat si pentru fete, un instrument de calcul cu ajutorul caruia vor invata cu placere tabla inmultirii si a impartirii.
Cele mai bune idei de cadouri pentru fete sunt papusile. Papusa Barbie sau Cleopatra sunt printre papusile pe care orice fetita ar dori sa le aiba. Hainele, parfumurile dar si ursuletii trebuie si ele incluse in lista de cadouri de Craciun pentru fete.
Jucariile pentru copii trebuie alese si in functie de activitatile pe care cei mici le practica zi de zi. In cazul in care copilul dumneavoastra doreste sa-si faca o colectie cu personajele din desenele animate pe care le urmareste in fiecare zi, adaugati pe lista de cadouri pentru copii mini-robotii care intruchipeaza personajele lor preferate.

 2. TELEFOANE MOBILE,  iPHONE, CONSOLE SI JOCURI VIDEO

Cu adolescentii deja lucrurile se schimba! Un obiect "la moda" si la mare cautare in randul tinerilor este ... telefonul mobil, iphone, iphad sau ce e nou si in trend. De acest lucru profita si comerciantii venind cu oferte atragatoare da care putem beneficia si noi, parintii.
Apoi, atat  pentru fete cat si si pentru baieti consolele si jocurile video pot fi o solutie salvatoare de Cadou de Craciun. Atentie insa la jocurile alese deoarece copiii pot fi influentati de ceea ce se intampla in joc. Mai indicate ar fi bicicletele, patinele sau patinele cu rotile, sau alte accsorii sportive insotite de indrumari si constientizari al beneficiului pe care il aduce miscarea in general.

3. APARATE DE INGRIJIRE PERSONALA

O placa de indreptat parul, un uscator sau un epilator vor face o surpriza placuta tinerelor domnisoare, mai ales daca aceste obiecte nu se regasesc in noptiera. 
Iar un aparat de barbierit va intari increderea si va schimba atitudinea tanarului adolescent. 

4. SEJUR DE SARBATORILE DE CRACIUN

Daca atunci cand sunt mici copiii asteapta Craciunul si Sarbatorile de Iarna pentru a merge la colindat si a astepta darurile Mosului, dupa 13-14-15 ani, tinerii, in cautarea personalitatii, cauta modalitati separate de petrecere a acestor zile.

 Spune-mi pe ce partii te dai, si iti spun ce echipament iti trebuie. Intra pe Wintermag.ro 

Desi este recomandat ca, Craciunul sa ramana o sarbatoare '' a familiei'', ar fi un consum de energie inutil sa ne asezam in calea evolutiei modei si a timpurilor. Astfel, inchirierea unei cabane sau cumpararea unui bilet pentru  fiul/fiica ta si grupul de prieteni, nu poate fi decat o surpriza placuta care va poate scuti de griji! In plus, dati dovada de incredere, de leader si bun organizator, conferind bucurii si siguranta de ambele parti.

5. PARFUMURI SI COSMETICE                

Oricine a fost adolescent isi aduce aminte cat de mult valoreaza fiecare banut, mai ales cand constientizarea faptului ca esti dependent financiar de veniturile parintilor, te face sa vezi si sa intelegi altfel lucrurile, si sa acorzi valoare si maruntisurilor care tin de nevoile personale. Astfel, valoarea unu ruj, a unui deodorant, parfum sau unui after shave, o realizezi doar atunci cand nevoia te impinge sa ti le cumperi singur (mai ales daca esti elev sau student in alta locatie), iar cand il asociezi cu un Cadou primit de Mos Craciun, valoarea pare ca este mai mare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu